Ημερίδα ΕμβολιάΖΩ by ΣΦΦΕ
X

Ένα blog για τα φάρμακα, τις κλινικές πρακτικές και την επιστήμη!

Results

EasyDNNNews

Ημερίδα ΕμβολιάΖΩ by ΣΦΦΕ
Διαμαντής Κλημεντίδης / Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019 / Κατηγορίες: Δραστηριότητες-Εκδηλώσεις

Ημερίδα ΕμβολιάΖΩ by ΣΦΦΕ

Ημερομηνία του event: 2/11/2019 5:30 μμ - 8:30 μμ Εξαγωγή του event

Κάποιες φορές στα άρθρα μας, ακολουθείτε συνδέσμους που σας οδηγούν σε ιστοσελίδες που δεν μας ανήκουν. Οι σύνδεσμοι αυτοί επισημαίνονται με το σύμβολο . Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνουμε στο περιεχόμενό μας μόνο συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.

Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι οι πολιτικές ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες πιθανόν να είναι διαφορετικές από αυτές του Κλινικού Φαρμακοποιού, συνεπώς φροντίστε να τις διαβάσετε προσεκτικά.

Για ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους διαχειριστές αυτών.

💉Η ημερίδα, που διοργανώνεται από το ΣΦΦΕ, στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με τα αδιαμφισβήτητα οφέλη του εμβολιασμού, αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν αυτός δεν πραγματοποιείται!

💉Το ΣΦΦΕ ( Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος) είναι μια πρωτοβουλία/ εθελοντική ομάδα των Φοιτητών Φαρμακευτικής Πατρών που έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους Φοιτητές για τα καίρια γεγονότα γύρω από τη Φαρμακευτική επιστήμη και για τις επαγγελματικές τους δυνατότητες. Στα πλαίσια αυτού του σκοπού οργανώνεται αυτή η ημερίδα με θέμα τον εμβολιασμό έτσι ώστε να δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες και να λύσει πιθανές απορίες γύρω από αυτό το φλέγον ζήτημα.

 

Εκτύπωση
Αξιολογήστε το άρθρο:
Δεν υπάρχει αξιολόγηση
147

Παρακαλούμε να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να σχολιάσετε.