[ΒΙΝΤΕΟ] Τι είναι η Κλινική Φαρμακευτική;

Κάποιες φορές στα άρθρα μας, ακολουθείτε συνδέσμους που σας οδηγούν σε ιστοσελίδες που δεν μας ανήκουν. Οι σύνδεσμοι αυτοί επισημαίνονται με ένα βέλος στα δεξιά του συνδέσμου.
Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνουμε στο περιεχόμενό μας μόνο συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.
Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι οι πολιτικές ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες πιθανόν να είναι διαφορετικές από αυτές του Κλινικού Φαρμακοποιού, συνεπώς φροντίστε να τις διαβάσετε προσεκτικά.
Για ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους διαχειριστές αυτών.

Το https://clinicalpharmacist.gr, η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια προβολής της στην χώρα μας, κλείνει αισίως τα 3 του χρόνια. Όμως, συνεχίζει να υπάρχει πολύς κόσμος που ακόμα δεν γνωρίζει τι είναι η Κλινική Φαρμακευτική. Μπορείτε να μας κατηγορήσετε για προκατάληψη μεν, αλλά πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αξία που προσδίδουν οι Κλινικοί Φαρμακοποιοί σ’ ένα σύστημα υγείας είναι τεράστια. Μοιράζοντας αυτό το βίντεο, βοηθάτε περισσότερο κόσμο να μάθει γι’ αυτόν τον ανεκμετάλλευτο πόρο. Σας ευχαριστούμε!

YouTube player

Μοιραστείτε τη γνώση!

,