4ο Συνέδριο του Συλλόγου Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος

Κάποιες φορές στα άρθρα μας, ακολουθείτε συνδέσμους που σας οδηγούν σε ιστοσελίδες που δεν μας ανήκουν. Οι σύνδεσμοι αυτοί επισημαίνονται με ένα βέλος στα δεξιά του συνδέσμου.
Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνουμε στο περιεχόμενό μας μόνο συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.
Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι οι πολιτικές ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες πιθανόν να είναι διαφορετικές από αυτές του Κλινικού Φαρμακοποιού, συνεπώς φροντίστε να τις διαβάσετε προσεκτικά.
Για ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους διαχειριστές αυτών.

Το 4ο Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος είναι πλέον γεγονός!

Ο Σύλλογος Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος (Σ.Φ.Φ.Ε.), επιδιώκοντας να δώσει απάντηση στο ερώτημα «Μετά το πτυχίο τι;», διοργανώνει το 4ο συνέδριο στην ιστορία του, σε συνέχεια των τριών προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων. Το συνέδριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 12-14 Μαΐου 2023 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές των Τμημάτων Φαρμακευτικής, καθώς και των λοιπών σχολών Επιστημών Υγείας.

O Σ.Φ.Φ.Ε. αποτελεί μια εθελοντική ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών, με μη κερδοσκοπικό, μη κυβερνητικό, μη συνδικαλιστικό χαρακτήρα, η οποία απαρτίζεται από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Φαρμακευτικής. Την άνοιξη του 2015, φοιτητές Φαρμακευτικής διοργάνωσαν εθελοντικά το πρώτο συνέδριο, στόχος του οποίου ήταν η ενημέρωση και η παρουσίαση των δυνατοτήτων και των προοπτικών του επαγγέλματος στους μελλοντικούς κατόχους πτυχίου Φαρμακευτικής. Η μεγάλη και ενεργός συμμετοχή σε αυτό, ανέδειξε την ανάγκη των φοιτητών Φαρμακευτικής να ενημερώνονται και να συζητούν για ζητήματα του κλάδου τους. Το Συνέδριο του Συλλόγου Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος έχει εδραιωθεί πλέον ως θεσμός του Πανεπιστημίου Πατρών και το διαδέχθηκαν δύο ακόμη Συνέδρια, το 2016 και το 2018.

Το 4ο Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος θα προσφέρει την ευκαιρία στους φοιτητές του κλάδου να πληροφορηθούν για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται ως αυριανοί φαρμακοποιοί, αλλά και τις προκλήσεις και δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, συμβάλλοντας στην απόκτηση μιας ολοκληρωμένης εικόνας για την φαρμακευτική επιστήμη και για την εξέλιξη της τα τελευταία χρόνια.

Στα πλαίσια του συνεδρίου περιλαμβάνονται ομιλίες και στρογγυλά τραπέζια με ειδικούς και άτομα που δραστηριοποιούνται στο φαρμακευτικό χώρο, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να εμπνεύσουν το κοινό. Οι 4 κύριοι κορμοί πάνω στους οποίους θα βασιστεί το συνέδριο είναι Νοσοκομείο – Βιομηχανία – Φαρμακείο – Έρευνα, καθώς αποτελούν και τους 4 επαγγελματικούς τομείς στους οποίους μπορεί να δραστηριοποιηθεί ένας φαρμακοποιός.

O Σύλλογος Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας μετρά πλέον δεκάδες εθελοντές φοιτητές, ενώ παράλληλα οι δράσεις του συλλόγου έχουν επεκταθεί πέραν του συνεδρίου, με στόχο την κινητοποίηση και τη διαρκή ενημέρωση των φοιτητών Φαρμακευτικής, ώστε να γίνουν δημιουργικοί και να φέρουν νέες εξελίξεις στον τομέα τους.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθείτε και να συζητήσετε για ζητήματα του κλάδου μας!

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις μέλος ή εθελοντής της ομάδας διοργάνωσης του Συνεδρίου Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση εγγραφής στην ομάδα του Σ.Φ.Φ.Ε., που θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΦΦΕ: https://sffe.gr/.

Ενώ, αν είσαι φοιτητής Φαρμακευτικής ή οποιουδήποτε Τμήματος Επιστημών Υγείας και σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις το Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος, μείνε συντονισμένος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΦΦΕ: https://sffe.gr/ και του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών: https://www.pharmacy.upatras.gr/index.php/el, καθώς και στα social media της ομάδας μας.

Μείνετε συντονισμένοι για επερχόμενα νέα και ανακοινώσεις!

Μοιραστείτε τη γνώση!