[Βίντεο] Πώς δουλεύουν τα εμβόλια ιικού φορέα (viral vector);

Κάποιες φορές στα άρθρα μας, ακολουθείτε συνδέσμους που σας οδηγούν σε ιστοσελίδες που δεν μας ανήκουν. Οι σύνδεσμοι αυτοί επισημαίνονται με ένα βέλος στα δεξιά του συνδέσμου.
Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνουμε στο περιεχόμενό μας μόνο συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.
Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι οι πολιτικές ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες πιθανόν να είναι διαφορετικές από αυτές του Κλινικού Φαρμακοποιού, συνεπώς φροντίστε να τις διαβάσετε προσεκτικά.
Για ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους διαχειριστές αυτών.

Επιστημονικά ακριβές animation με ελληνικούς υπότιτλους

Το Vaccine Makers Project (VMP) είναι ένα πρόγραμμα του Κέντρου Εκπαίδευσης Εμβολίων (Vaccine Education Center) του Νοσοκομείου Παίδων της Φιλαδέλφειας (VEC στο CHOP). Η ομάδα του Κέντρου αποτελείται από επιστήμονες, γιατρούς, μητέρες και πατέρες που είναι αφοσιωμένοι στη μελέτη και την πρόληψη των μολυσματικών ασθενειών. Το Κέντρο ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2000 για να παρέχει ακριβείς, περιεκτικές και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια και τις ασθένειες που προλαμβάνουν. Το πρόγραμμα VMP δεσμεύεται στη δημόσια εκπαίδευση σχετικά με την επιστήμη των εμβολίων μέσω επιστημονικά τεκμηριωμένου, ιστορικά ακριβούς και αισθητικά εξαιρετικού περιεχομένου.

Στο παρακάτω βίντεο εξηγείται ο μηχανισμός δράσης των εμβολίων ιικού φορέα κατά της COVID-19. Μέσω της συνεργασίας μας στο Vaccine Safety Net με το VEC εξασφαλίσαμε την άδεια να φιλοξενήσουμε το βίντεο στην ιστοσελίδα μας, ενώ παρείχαμε και τη μετάφραση στα Ελληνικά μέσω υποτίτλων. Για να δείτε το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους, αν αυτοί δεν φορτώσουν αυτόματα, πατήστε το κουμπί CC στην μπάρα κάτω δεξιά και στη συνέχεια επιλέξτε «Ελληνικά».

Material created by and for the Vaccine Makers Project. © 2016, Medical History Pictures, Inc. All rights reserved. https://vaccinemakers.org

Μοιραστείτε τη γνώση!