"Εργασία σε κέντρο ψυχικής υγείας", διάλεξη στο ΑΠΘ.
X

Ένα blog για τα φάρμακα, τις κλινικές πρακτικές και την επιστήμη!

"Εργασία σε κέντρο ψυχικής υγείας", διάλεξη στο ΑΠΘ.

"Εργασία σε κέντρο ψυχικής υγείας", διάλεξη στο ΑΠΘ.


Κάποιες φορές στα άρθρα μας, ακολουθείτε συνδέσμους που σας οδηγούν σε ιστοσελίδες που δεν μας ανήκουν. Οι σύνδεσμοι αυτοί επισημαίνονται με το σύμβολο . Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνουμε στο περιεχόμενό μας μόνο συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.

Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι οι πολιτικές ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες πιθανόν να είναι διαφορετικές από αυτές του Κλινικού Φαρμακοποιού, συνεπώς φροντίστε να τις διαβάσετε προσεκτικά.

Για ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους διαχειριστές αυτών.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2014, με τη δεύτερη και τελευταία διάλεξη ενώπιον των τελειόφοιτων φαρμακοποιών του ΑΠΘ, ολοκληρώθηκε η συνεισφορά μου στην εκπαίδευση των νέων συναδέλφων μέσω της ΕΕΦΠ. Το θέμα αυτή τη φορά ήταν περισσότερο πρακτικό και αφορούσε στις λεπτομέρειες και στις ιδιαιτερότητες γύρω από την εργασία ενός φαρμακοποιού σε μονάδα ψυχικής υγείας. Συζητήθηκε το υπάρχον νομικό πλαίσιο και οι ελάχιστες προσδοκίες από την εργασία ενός νοσοκομειακού φαρμακοποιού στον ιδιωτικό τομέα υγείας γενικά και στην ψυχική υγεία ειδικότερα, και υπογραμμίστηκαν οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε έναν κλινικό φαρμακοποιό που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ψυχικής υγείας στην Ελλάδα του 2014 να αναδείξει τον ρόλο του, πέρα από το σημείο που απαιτεί ή προβλέπει ο νόμος, προς όφελος των ασθενών, των παρόχων υγείας αλλά και της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδραστική μορφή της παρουσίασης παρακάτω, ενώ οι διαφάνειες είναι διαθέσιμες σε μορφή PDF εδώ.

 

 

Υ.Γ. Δεν υπάρχει ηχογραφημένη έκδοση της παρουσίασης αυτή τη φορά. Επίσης, από το υλικό που παρατίθεται παραπάνω έχει αφαιρεθεί το τμήμα που αφορά σε ερευνητική εργασία η οποία τελεί υπό δημοσίευση και επομένως δεν επιτρέπεται η ανάρτηση των σχετικών δεδομένων δημόσια. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα κάνω ξεχωριστή ανάρτηση επί τούτου, καθώς τόσο το θέμα της έρευνας όσο και τα ευρήματά της κρίνονται λίαν ενδιαφέροντα.

Εκτύπωση
Αξιολογήστε το άρθρο:
Δεν υπάρχει αξιολόγηση
1052

Παρακαλούμε να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να σχολιάσετε.