[Διαδραστικό Εργαλείο] Εμβόλια Πνευμονιόκοκκου για Ενήλικες
X

Ένα blog για τα φάρμακα, τις κλινικές πρακτικές και την επιστήμη!

Results

EasyDNNNews

[Διαδραστικό Εργαλείο] Εμβόλια Πνευμονιόκοκκου για Ενήλικες
Διαμαντής Κλημεντίδης / Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 / Κατηγορίες: Εμβολιασμοί

[Διαδραστικό Εργαλείο] Εμβόλια Πνευμονιόκοκκου για Ενήλικες


Κάποιες φορές στα άρθρα μας, ακολουθείτε συνδέσμους που σας οδηγούν σε ιστοσελίδες που δεν μας ανήκουν. Οι σύνδεσμοι αυτοί επισημαίνονται με το σύμβολο . Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνουμε στο περιεχόμενό μας μόνο συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.

Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι οι πολιτικές ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες πιθανόν να είναι διαφορετικές από αυτές του Κλινικού Φαρμακοποιού, συνεπώς φροντίστε να τις διαβάσετε προσεκτικά.

Για ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους διαχειριστές αυτών.

Στις ανάγκες εμβολιασμού των ενηλίκων έχουμε αναφερθεί εκτενώς εδώ και εμμέσως εδώ. Προκειμένου να διευκολύνουμε την κατάσταση και να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες υγείας και το κοινό στην διερεύνηση των εμβολιαστικών αναγκών των ενηλίκων της χώρας, δημιουργήσαμε το παρακάτω διαδραστικό εργαλείο. Οι συστάσεις βασίζονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού Ενηλίκων που βρίσκεται σε ισχύ.

Σεμιναριακά Προγράμματα από τον Κλινικό Φαρμακοποιό

Εμβόλια - Από το «Α» ως το «Ω»

€59

Εγγραφείτε Τώρα

Εκτύπωση
Αξιολογήστε το άρθρο:
4.4
8318

Παρακαλούμε να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να σχολιάσετε.