Ένας χρόνος webinars από τον Κλινικό Φαρμακοποιό
X

Ένα blog για τα φάρμακα, τις κλινικές πρακτικές και την επιστήμη!

Ένας χρόνος webinars από τον Κλινικό Φαρμακοποιό

Ένας χρόνος webinars από τον Κλινικό Φαρμακοποιό

Γιορτάζουμε και χαρίζουμε μία Lifetime πρόσβαση στα σεμινάριά μας, αξίας 799 ευρώ!


Κάποιες φορές στα άρθρα μας, ακολουθείτε συνδέσμους που σας οδηγούν σε ιστοσελίδες που δεν μας ανήκουν. Οι σύνδεσμοι αυτοί επισημαίνονται με το σύμβολο . Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνουμε στο περιεχόμενό μας μόνο συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.

Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι οι πολιτικές ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες πιθανόν να είναι διαφορετικές από αυτές του Κλινικού Φαρμακοποιού, συνεπώς φροντίστε να τις διαβάσετε προσεκτικά.

Για ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους διαχειριστές αυτών.

Στις 28 Απριλίου 2020 η πλατφόρμα διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) education.clinicalpharmacist.gr συστήθηκε στο ευρύ κοινό. Στην αρχική της μορφή περιελάμβανε 3 premium και 4 δωρεάν webinars. Έκτοτε, η πλατφόρμα αναπτύχθηκε με κάθε δυνατό τρόπο:

  1. Τα επί πληρωμή σεμινάρια διπλασιάστηκαν. Εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα προστεθεί το 8ο premium σεμινάριο που πραγματεύεται την Κεφαλαλγία.
  2. Τα δωρεάν σεμινάρια έγιναν 5.
  3. Τα ήδη υπάρχοντα σεμινάρια ενημερώθηκαν σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα δεδομένα (για παράδειγμα, το σεμινάριο των Εμβολίων ενημερώθηκε για να συμπεριλάβει το νεότερο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών Ενηλίκων και τα νέα δεδομένα για τα εμβόλια κατά της covid-19).
  4. Στις 20 Δεκεμβρίου 2020 η πλατφόρμα μετακόμισε σε νέα υποδομή και σχεδιάστηκε από την αρχή, με αποτέλεσμα τον τριπλασιασμό της ταχύτητάς της και την μέγιστη συμβατότητα με κινητές συσκευές.

Στο παρακάτω infographic παρατίθενται μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για το εκπαιδευτικό υλικό, τον αριθμό των εγγεγραμμένων μαθητών και τις σεμιναριακές «προτιμήσεις» τους:

 

Κοιτάζοντας μπροστά, είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά που έχουμε προγραμματίσει για το μέλλον. Καταρχάς, με τα premium σεμινάρια που ετοιμάζονται ήδη! Πέραν της Κεφαλαλγίας που, όπως ειπώθηκε, αναμένεται να γίνει διαθέσιμη άμεσα, σειρά έχουν τα εξής που θα προστεθούν στους επόμενους μήνες:

  1. Εποχική Αλλεργία
  2. Επιτήρηση Αντιμικροβιακών Φαρμάκων και Ορθή Χρήση Αντιβιοτικών
  3. Προχωρημένο Σεμινάριο Φαρμακοεπαγρύπνησης
  4. Η Φαρμακευτική Φροντίδα της Αρτηριακής Υπέρτασης
  5. H Φαρμακευτική Φροντίδα των Χρόνιων Αναπνευστικών Παθήσεων

Τέλος, για να γιορτάσουμε τον ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας, προσφέρουμε ένα συμβολικό δώρο. Ένας τυχερός που θα αναδειχθεί από κλήρωση, θα κερδίσει μια Lifetime πρόσβαση στο σύνολο του εκπαιδευτικού υλικού της πλατφόρμας! Για να πάρετε μέρος, συμπληρώνετε το όνομά και το email σας στην παρακάτω φόρμα (ή εδώ: https://education.clinicalpharmacist.gr/giveaways/) και αυξάνετε τις συμμετοχές και τις πιθανότητές σας ακολουθώντας τις οδηγίες. Καλή επιτυχία!

Εκτύπωση
Αξιολογήστε το άρθρο:
5.0
3096

Παρακαλούμε να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να σχολιάσετε.