7 μύθοι για τα αντιβιοτικά

Κάποιες φορές στα άρθρα μας, ακολουθείτε συνδέσμους που σας οδηγούν σε ιστοσελίδες που δεν μας ανήκουν. Οι σύνδεσμοι αυτοί επισημαίνονται με ένα βέλος στα δεξιά του συνδέσμου.
Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνουμε στο περιεχόμενό μας μόνο συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.
Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι οι πολιτικές ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες πιθανόν να είναι διαφορετικές από αυτές του Κλινικού Φαρμακοποιού, συνεπώς φροντίστε να τις διαβάσετε προσεκτικά.
Για ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους διαχειριστές αυτών.

Η συμμετοχή του Κλινικού Φαρμακοποιού στην 1η επιστημονική πολυθεματική ημερίδα αφορούσε σε ένα θέμα υψίστης σημασίας, αυτό της ορθής χρήσης των αντιβιοτικών. Δυστυχώς διαφεύγει από την προσοχή της πλειοψηφίας του κοινού, ειδικού και μη, ότι το πρόβλημα των πολυανθεκτικών μικροβίων αποτελεί μία βόμβα μεγατόνων στα θεμέλια της παγκόσμιας δημόσιας υγείας. Επιλέξαμε να το προσεγγίσουμε ανάλαφρα, μέσα από μια συλλογή συχνών παρανοήσεων, ώστε να το κάνουμε πιο προσιτό και κατανοητό.

Η πλήρης παρουσίαση είναι διαθέσιμη σε διαδραστική μορφή παρακάτω:

[prezi url=”https://prezi.com/1piwt9fsycxk/”]

Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθήσετε και το βίντεο της ομιλίας εδώ:

YouTube player

Μοιραστείτε τη γνώση!