Μια συζήτηση για την κλινική φαρμακευτική

Κάποιες φορές στα άρθρα μας, ακολουθείτε συνδέσμους που σας οδηγούν σε ιστοσελίδες που δεν μας ανήκουν. Οι σύνδεσμοι αυτοί επισημαίνονται με ένα βέλος στα δεξιά του συνδέσμου.
Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνουμε στο περιεχόμενό μας μόνο συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.
Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι οι πολιτικές ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες πιθανόν να είναι διαφορετικές από αυτές του Κλινικού Φαρμακοποιού, συνεπώς φροντίστε να τις διαβάσετε προσεκτικά.
Για ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους διαχειριστές αυτών.

Οι ερωτήσεις για την κλινική φαρμακευτική, τον ρόλο του φαρμακοποιού και τις επαγγελματικές προοπτικές τους είναι μάλλον οι πιο δημοφιλείς στο inbox μας. Έτσι, σκεφτήκαμε να παραθέσουμε αυτή εδώ τη συζήτηση με τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο για το podcast Reality Checks, που έλαβε χώρα διαδικτυακά στα χρόνια της καραντίνας, και η οποία ασχολείται με αρκετά θέματα· τους ρόλους του φαρμακοποιού, τα φάρμακα, την έρευνα, την ηθική και, φυσικά, τα εμβόλια.

YouTube player

Μοιραστείτε τη γνώση!