[Infographic] Γιατί Χρειάζομαι Εμβόλιο Γρίπης Κάθε Χρόνο;

Κάποιες φορές στα άρθρα μας, ακολουθείτε συνδέσμους που σας οδηγούν σε ιστοσελίδες που δεν μας ανήκουν. Οι σύνδεσμοι αυτοί επισημαίνονται με ένα βέλος στα δεξιά του συνδέσμου.
Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνουμε στο περιεχόμενό μας μόνο συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.
Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι οι πολιτικές ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες πιθανόν να είναι διαφορετικές από αυτές του Κλινικού Φαρμακοποιού, συνεπώς φροντίστε να τις διαβάσετε προσεκτικά.
Για ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους διαχειριστές αυτών.

Γιατί το αντιγριπικό εμβόλιο πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο; Το ECDC έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό infographic που εξηγεί αναλυτικά τους λόγους, το οποίο πήραμε την πρωτοβουλία να μεταφράσουμε. Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή PDF από εδώ:

Μοιραστείτε τη γνώση!