[ΒΙΝΤΕΟ] Κλινική Φαρμακευτική στην Ελληνική Πραγματικότητα | Δ. Κλημεντίδης | ΣΦΦΕ 2015
X

Ένα blog για τα φάρμακα, τις κλινικές πρακτικές και την επιστήμη!

Results

EasyDNNNews

[ΒΙΝΤΕΟ] Κλινική Φαρμακευτική στην Ελληνική Πραγματικότητα | Δ. Κλημεντίδης | ΣΦΦΕ 2015

[ΒΙΝΤΕΟ] Κλινική Φαρμακευτική στην Ελληνική Πραγματικότητα | Δ. Κλημεντίδης | ΣΦΦΕ 2015


Κάποιες φορές στα άρθρα μας, ακολουθείτε συνδέσμους που σας οδηγούν σε ιστοσελίδες που δεν μας ανήκουν. Οι σύνδεσμοι αυτοί επισημαίνονται με το σύμβολο . Παρότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιλαμβάνουμε στο περιεχόμενό μας μόνο συνδέσμους που οδηγούν σε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας, δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστοσελίδων που ανήκουν σε τρίτους.

Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι οι πολιτικές ασφάλειας και ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες πιθανόν να είναι διαφορετικές από αυτές του Κλινικού Φαρμακοποιού, συνεπώς φροντίστε να τις διαβάσετε προσεκτικά.

Για ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστοσελίδων, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους διαχειριστές αυτών.

Στις 20 Μαρτίου του 2015 είχα την τιμή να βρεθώ στο Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος που διοργανώθηκε στην Πάτρα, αποδεχόμενος με μεγάλη χαρά την σχετική πρόσκληση. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία, από τις ομορφότερες που έχω ζήσει ως φαρμακοποιός και δεν θα μπορούσα να παραλείψω την αναφορά στην, απίστευτης αρτιότητας, δουλειά των φοιτητών: ξεπερνά μέχρι στιγμής, με χαρακτηριστική ευκολία, οποιοδήποτε άλλο συνέδριο έχω παρακολουθήσει, των «επαγγελματικών» τέτοιων συμπεριλαμβανομένων. Ελπίζω να διατηρηθεί, τόσο ως θεσμός, όσο και ως παράδειγμα προς μίμηση για την επόμενη ομάδα που θα πάρει τη σκυτάλη του χρόνου, είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη.

Στο κανάλι YouTube του ΣΦΦΕ αναρτήθηκαν πρόσφατα δύο βίντεο: η ομιλία μου για την Κλινική Φαρμακευτική και οι ερωτήσεις των συνέδρων που ακολούθησαν, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Εκτύπωση
Αξιολογήστε το άρθρο:
Δεν υπάρχει αξιολόγηση
1167

Παρακαλούμε να κάνετε login ή να εγγραφείτε για να σχολιάσετε.